maanantai 11. helmikuuta 2013

Muotinäytös

Saatiinpa taas uusia vermeitä.Ensiksi sovitettiin tällaisia ötökkäloimia, Emäntä sanoi että näyttävät ihan kesämekoilta kun on niin pitkiä. Hännänalusnaruja ei ehtinyt laittaa kiinni kun me jo mentiin. :)


Ja sitten sovitettiin uusia sadetakkeja. Nämä sopivat oikein hyvin ja Emännän silmään olivat oikein kauniitkin. Nyt mulla ja Tanyalla on kuulemma kaikki sadeloimet samanlaisia, kun ne mun vanhemmat erilaiset myytiin pois. Ollaan tekstiilikaksosia! :DTanya:
Mulle sovitettiin loimien lisäksi myös uusia suitsia. Ne on vaaleanpunaiset. Turpahihna oli vähän liian lyhyt, mutta Emäntä sanoi että kyllä se varmaan sitten mahtuu, kunhan tiputan vähän karvoja leuan alta ja tehdään siihen hihnaan yksi reikä lisää.
Mulla oli pitkästä aikaa tuo suora kuolain suussa, ja kylläpä tuntui erikoiselta. Niissä suitsissa millä ajoharjoitellaan ja mitä olen käyttänyt näyttelyissä viime kesänä, on kolmipalakuolain.

Sovittelujen ja ajoharjoituksen jälkeen päästiin vähän käymään taas ison laitumen puolella. Silloin aikoikin pyryttää lunta ihan kunnolla.


11 kommenttia:

hennaeveliinaa kirjoitti...

Voi mitä suloisuuksia:-)

Jessi kirjoitti...

Aivan hurmaavat kesämekot tytöillä! Ja nuo sadeloimet! :-)

Marjut kirjoitti...

Vitsit, meidän pojat ovat tietämättään hyvin kateellisia noista upeista puvuista! :D

Emu kirjoitti...

Nää teidän loimet ja kamat on aina yhtä ihania ! :3

Niina Poikulainen kirjoitti...

awww söpöjä ! :DDDD mistä nuo loimet on ? En oo koskaan nähny tuollaisia kuvioita tai värejä, suloisia. :)

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos kaikille! :D Loimet on tilattu Englannista http://www.equestrianclearance.com/ Tekstissä on suorat linkit, ne punaisella olevat sanat.

Ista kirjoitti...

Hurmaavat neitokaiset! :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuollaiset suitset olet löytänyt? (:

Ponitäti kirjoitti...

Suiset on ostettu yksityiseltä ihmiseltä Facebookin ponitarvikekirppikseltä, joten en tiedä mistä ne alunperin on hankittu.

marjo kirjoitti...

Ihanat suitset ja loimet! Pakko kysyä, kuinka helposti erotat itse ponit toisistaan, esim. kauempaa tarhaan katseltuna? Onko ikinä tullut vahingossa napattua väärää ponia missään tilanteessa? :D

Ponitäti kirjoitti...

Kyllä ne aika hyvin osaa erottaa. Harjasta ne siis helpoiten erottaa. Mutta kerran erehdyin pahasti! :D Viime kesänä, kun annoin Reetalle mahakipuilujen jälkeen ruiskulla suuhun magnesiamaitoa aamuin illoin. Yhtenä iltana tarhassa, kun jo vähän hämärsi, ruiskautin vahingossa lääkkeen Tanyan suuhun! Ihmettelin kun meni niin helposti ja vasta kehuessa huomasin, että sehän menikin väärään suuhun. :D