perjantai 9. marraskuuta 2012

Esiintymässä

Me käytiin taas Emännän kanssa esittämässä poniagilityä. Oli ihan uusi paikka tällä kertaa. Mun agilityesteet laitettiin nurmikolle ja esitin siinä ihan monta kertaa sen radan. Välillä kävin ihmisten rapsuteltavana. Sieltä saadaan varmaan vielä lisää kuvia, mutta tässä nyt vasta tämä yksi.
Kuva:  Anni Hast
Tuollainen minun kokoinen poitsu oli siellä vetämässä kärryjä. Se taisi kovin ihastua minuun, mutta kyllä minä sille kaapin paikan näytin! Oli siellä yksi vähän isompikin heppa, joka kuskasi lapsia selässään. Mutta sen kanssa en päässyt tekemään lähempää tuttavuutta.
Palataanpa tähän sitten kun saadaan lisää niitä kuvia sieltä.

Niin ne lumet meiltä ehti ihan kokonaan sulaa tässä välillä, mutta nyt on taas satanut vähän uutta lunta.
Mutta silloin kun oli sulaa, käytiin taas kärryttelemässä. Tuolla meidän normilenkillä on kaadettu puita, ja Emäntä keräsi meille vähän oksia mukaan. Emäntä ei sitten enää mahtunut itse kärryyn, vaan sen piti kävellä kärryn perässä. Nuo oksat tuli meille tarhaan ja ollaan niitä järsitty. Ihan mukavaa puuhaa.

Tanya:
Voi ei, minusta ei ole taaskaan otettua kuvia ja Reetasta on peräti kaksi! :(
Mutta on mullakin kerrottavaa! Emäntä ohjasajoi mua nyt neljännen kerran jo. Mutta tällä kertaa oli ihan erilaista! Mulle laitettiin se sila selkään ja suitset ja ohjat. Mutta sitten Emäntä lähtikin taluttamaan mua  metsätielle, siis sama tie missä Reeta on tuon oksakuorman kanssa tuossa kuvassa. Siellä on sellainen lato ja siihen saakka me käveltiin ja sitten käännyttiin takaisin kotia kohti. Ja sitten Emäntä jäikin sinne mun taakse ja käveli siellä ne pitkät ohjat käsissään. Välillä piti pysähtyä ja sitten taas jatkaa matkaa. Reeta kotona huuteli mun perään ja mulla oli kyllä vähän kiire sinne. Mutta silti sain kehuja, että harjoitus meni oikein hienosti. Silloin oli jo ihan hämärää ja siksi ei kai sitten kuvia saanut.

4 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Hei Reetta olitkos joku vuosi villvarsan vuodenparas hevonen ehdokkaana?:)vai oliko se joku toinen Reetta:))

Reeta kirjoitti...

Kyllä se minä olin, olen ollut kisassa peräti kaksi kertaa mukana. Toisella kerralla sijoituin kakkoseksi. :D

Irkku kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Irkku kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja juttuja.Liityin lukijaksenne. Mukavia alkutalven päiviä!