torstai 14. kesäkuuta 2012

Uusi tarha


Nyt meillä on tapahtunut kummia! Tässä yks päivä tarhaa pienennettiin taas noilla valkoisilla tolpilla ja nauhoilla ja Isäntä ja Emäntä alkoivat purkaa meidän tarha-aitaa. Se purku tapahtui ihan yhtenä päivänä, mutta sitten se rakentaminen kesti ihan kolmatta päivää. Se ensimmäinen yö oltiinkin sitten pitkästä aikaa taas tallissa.
Mutta sitten se lopulta valmistui ja me päästiin rallittamaan taas koko tarhan pituudelta. Tuohon verkon eteen oli tullut inhottava nauha josta saa sätkyn jos siihen koskee. Mutta me osattiin syödä varovasti sen alta! :D
Mutta oi ja voi, sitten siihen laitettiinkin vielä toinen nauha ja nyt me pysytään kyllä vähän kauempana.
Pinja-kuttukaan ei oo vielä päässyt karkailemaan, kai sekin pelkää tuota nauhaa niin ettei uskalla hypätä yli.


Minähän näytin viimeksi mun pikkuveljen kuvan. Nyt sain terveiset myös toiselta pikkuveljeltäni ja äidiltä. Äiti siis tuossa oikealla ja vasemmalla mun 2-vuotias pikkuveljeni. Sepäs on hauskan värinen!

Tanya:
Minullapa on nyt hyviä uutisia! Niin hyviä että Emäntä tuli niistä oikein tosi tosi onnelliseksi. Me käytiin viikko sitten ihan vaan Emännän kanssa kahdestaan siellä paikassa jossa käytiin kerran aikaisemminkin, silloin kun mun jalka oli kipeä. Mun jalkani kuvattiin ja siinä kuvassa ei enää näkynyt sitä täplää, joka niissä ensimmäisissä kuvissa näkyi. Mun jalka on siis ihan terve nyt, ja se verenpurkauma on kadonnut.
Ja mä sain kovasti kehuja, miten hienosti olin siellä. Mua ei pistettykään ollenkaan ja menin reippaasti traileriin mennessä ja takaisin tullessakin.
Me saatiin uudet riimut! Ja niihin tällaiset hapsut. Tuntuivat aluksi vähän hassuilta, mutta kyllä niihin nyt on tottunut.

Reeta kertoi noista sukulaisista, niin täytyy munkin kertoa. Minä olen mun äitini ensimmäinen varsa ja viime kesänä mulle syntyi pikkuveli ja nyt ihan muutama päivä sitten kuulin uutisia, että mulle on syntynyt toinenkin pikkuveli. Meillä on kyllä eri isät noiden pikkuveljien kanssa, eli ihan tuollaisia täysveljiä mulla ei ole, niin kuin Reetalla on.

4 kommenttia:

Minni poni kirjoitti...

HAASTAN SUT!
>http://minnipony.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

Pinja kirjoitti...

Oi kun tykkään tästä sun blogista! On noi setukat vaan niin ihania ja lutusia <3 Hyvä että jalassa ei ollutkaan mitään vakavaa ja kivan näkönen toi uus tarha :)

[Kritsaij` kirjoitti...

Seija, sulle ois haastetta munkin blogissa (:

http://kritsaijnelamaa.blogspot.fi/

sohvirinna kirjoitti...

Hieno blogi! Käy katsoon meidänki blogia ;)
http://beforewasnowbeforenow.blogspot.fi/