lauantai 7. huhtikuuta 2012

Uusi voittaja

Arvonnan ensimmäinen voittaja ei vastannut viestiin ja nyt arvottiin sitten jouhikorulle uusi voittaja. Arvonnassa oli mukana 188 lukijaa ja voitto osui numerolle 163. Hän on kirjautunut lukijaksemme nimimerkillä laura(: ja hänelle lähti jo viestiä. Vastaathan pikaisesti! Viikko on aikaa.

Eilen oli kaunis auringonpaisteinen päivä, ja me lähdettiinkin Emännän kanssa ajelulle. Käytiinkin vähän pidempi lenkki nyt, ja pitkästä aikaa pääsin klopsuttelemaan vähän asfaltillakin.
Ollaan me tuolla ennenkin käyty, mutta se taisi olla yli vuosi sitten. Silloin oli lunta tiellä enkä tiennyt siitä asfaltista mitään. Kyllä nytkin aamulla satoi lunta, mutta se oli jo melkein kaikki sulanut pois. Siinä kovalla ei koskaan ravata, mennään vaan nätisti käyntiä.
Yks juttu siellä on, mitkä mua vähän kummastuttaa. Siellä on maassa sellaisia ympyröitä. Emäntä sanoo, että ne on kaivonkansia, eikä niitä tarvi pelätä. Mutta enpä tiedä.
Kuulin tuolla myös sellaisen kummallisen äänen. En nähnyt mistä se tuli, mutta Emäntä nauroi ja sanoi, että taisi olla fasaani. En oo ennen kuullutkaan.

Tanya:
Mä en oo nyt puuhannut mitään erikoista ihan justiinsa. Eilen kun Reeta kävi kärryilemässä, mä sain just sen lähtiessä heinää ja sain kerrankin syödä ihan rauhassa. Söin sillä paikalla missä Reeta normaalisti syö. :D

Mutta tuo pääsiäiskuva, jonka Emäntä eilen laittoi tänne. Niitä kuvia ottaessa kävi hassusti. Emäntä laittoi meille tuollaiset kukat päähän. No minä sitten vähän ravistelin ja se kukka tippui ja tottakai minä luulin että se on syötävää kun on noin herkullisen värinenkin! Nappasin sen suuhuni. Emäntä tuli heti ja yritti kaivaa sitä mun suusta pois! Vaan eipä löytänyt, jemmasin sen niin hyvin. :D Sitten kun sain rauhassa vielä makustella sitä, totesin että ei, ei sitä vaan voi syödä. Sylkäisin pois. En ymmärrä mitä nuo tuollaiset kukat on, jotka näyttää noin herkullisilta, mutta eivät sitten olekaan. Höh.

3 kommenttia:

laura kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
laura(: kirjoitti...

Hei.
Sain sähköpostisi ja vastasin siihen!kiitos

Tansku kirjoitti...

Onnittelut voittajalle:)