lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ja voittaja on...

Hanna! Onnittelut! Hannalle lähti viestiä, vastaathan pikaisesti. :D
Tervetuloa teille kaikille uusille lukijoille, teitähän tuli tosi paljon! Arvonnassa oli siis mukana 182 lukijaa, voittaja osui numerolle 63. Voittaja laskettiin noista lukijoiden pikkukuvista ja niistä 63:s kuva oli Hannan.

Meille ei nyt mitään erikoista kuulu. Hassua tämä kevät, kun välillä on lämmintä ja lumet sulaa ihan kohisten, mutta sitten taas sataa lunta niin että maa tulee takaisin valkoiseksi.
Tässä yks päivä kun satoi lunta, Emäntä keksi vähän usutella meitä liikkeelle. Ja mehän otettiin sitten kierroksia. :D Eiks näytä vähän hassuilta meidän harjat tässä, kun täyttä vauhtia paahdettiin. :D
Kesää odottaen me on alettu oikein enemmälti tiputtaa talvikarvaa pois. Emäntä harjailee meitä välillä sellaisella metallijutulla, ja kylläpä käy pölähdys!

Harjailusta puheen ollen, minäpä sanon Emännälle, jospa se kuvaisi ja kertoisi meidän harjoista ja muista tarvikkeista ensi kerralla!

Tanya:
No Reetahan meidän kuulumiset taas jo kertoi, mutta on mulla jotain omaa asiaakin! Me käytiin Emännän kanssa tässä yks päivä lenkillä. Mulle laitettiin taas ne suitset kuolaimineen riimun alle ja mä alan jo vähän tottua niihin.
Mentiin sille metsätielle, jossa on joskus ennenkin käyty. Mutta aiemmin on tehty sellainen ympyrälenkki, mutta nyt käännyttiinkin ja tultiin samaa reittiä takaisin. Ja sitten! Meitä vastaan tuli sellainen hirmuisen pelottava pärisevä vehje, jonka päällä istui ihminen. Kuulin sen äänen jo kaukaa ja mua pelotti. Sitten se pysähtyi, mutta mua pelotti silti! Mutta sitten kun se hiljeni, niin uskalsin lähestyä sitä ja kävin vähän haistamassa. Emäntä sanoi, että se on mönkijä. Ja kiitteli kovasti sitä kuskia, miten se oli mukava kun se pysähtyi ja sammutti sen vempeleen, kun näki että minä pelkäsin. No sitten me jatkettiin matkaa ja vasta kun me oltiin kaukana, se vempele alkoi taas pörisemään ja lähti liikkeelle.

2 kommenttia:

Amandaa kirjoitti...

Kiva blogi, liityin lukijaks :)

www.ponipojanlife.blogspot.com

Hanna kirjoitti...

Kukas Hanna olikaan kyseessä :D Koska itsekkin osallistuin ja nimeni on Hanna :D?