lauantai 3. maaliskuuta 2012

Hankirallia

Päästiinpä tässä yks kaunis päivä tuonne laitumen puolelle vähän rallittelemaan. Tanyalle se olikin eka kerta, ja se oli vähän ihmeissään. Mutta minäpä hoksasin heti, että annan Tanyan tehdä polut ja seuraan sitä, niin se on mulle paljon helpompaa! :D
Me käytiin tosi kaukana, laitumen takanurkassa saakka. Olihan se aika mukavaa juosta ja vähän irrotella niin että lumi pöllysi.Mutta sittenpä minä muistin, mitä tein viime talvena! Minähän pääsin silloin karkaamaan tuolta laitumelta ihan omille teilleni, kun vaan juoksin portin alta. Ja niin minä otin jalat alleni!
 
Emäntä yritti estää, etten pääsisi portille, mutta minäpä juoksin lujaa  vierestä ja pääsin portin ali ennen kuin Emäntä ehti mitään.
Ja niin minä olin vapaa! Mutta ihmettelin, kun ei Tanya tullut perässä. Ei se kai tajunnut koko juttua. Hetken juoksentelin pihassa ympäriinsä, mutta eipä tullut Emäntäkään perääni. Sitten mulla iski kamala ajatus päähäni! Kun Emäntä antoi meille taskustaan porkkanoita, ennen kuin päästi meidät vapaaksi. Niin entä jos se antaakin niitä porkkanoita siellä Tanyalle!!?? Juoksin nopeasti takaisin katsomaan, ja niinhän se oli! Siellä Tanya söi porkkanaa hyvällä halulla! Mutta sain minäkin sitten osani. Ja sitten Emäntä ottikin meidät kiinni naruihin ja vei takaisin tarhaan.


Tanya:
Olipa todella hauskaa päästä vähän irrottelemaan! Aluksi ihmettelin, että ihanko oikeasti Emäntä päästää meidät sinne irti. Ja luntakin oli niin paksusti.

Mutta sitten hoksasin, että siellähän on mahtava juosta. Lumi vaan pöllysi kun minä menin kuin tuulispää!
Siellä kun aikamme juoksenneltiin, niin Reeta katosikin johonkin. En ehtinyt nähdä minne, kun juoksin itse eri suuntaan. Menin sitten Emännän luo ihmettelemään ja sain porkkanaa! :D Mutta pian tuli Reetakin paikalle ja siihen loppuikin sitten meidän lumileikit siltä päivältä.

5 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Ihania kuvia! (:

Pinja kirjoitti...

Oikun söpöjä ponskeja, ja ihanaa kun niillä on mahdollisuus leikkiä kahdestaan kunnon hangessa ja viipottaa ihan vapaana isolla laitumella :)

Janita kirjoitti...

aivan ihania kuvia taas kerran! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania pikku poneja ja söpöjä kuvia:)nt

Anonyymi kirjoitti...

Toi nt on sit vahingos tullu et siit ei kannata välittää:)