sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lakuotsapannat


Onpas tänään satanut lunta! Ja tuullutkin niin, että Emäntä sanoi heti aamulla, että tänään on loimipäivä. Ja että tänään sovitetaan taas jotain uutta.
Ja niin Emäntä tuli tarhaan suitsien kanssa ja niissä oli taas ihan uudet otsapannat! Ja ensimmäiset samanlaiset mulle ja Tanyalle. Noi on kuulemma jotain ihmisherkkujen näköisiä, mutta ei niitä oikeasti voi syödä.
Tällaisia ei oo kuulemma kenelläkään muulla kuin meillä. Emäntä on nämä tehnyt itse meitä varten. Ja jos jollekin muulle tällaisia samanlaisia tulee, niin sitten ne on matkijoita. Niin! :D


Tanya:
No nyt me ollaan Reetan kanssa niin samiksia. :D Saatiin samanlaiset otsapannat! Reeta mua tästä vähän varoittelikin etukäteen, että odotas vaan kun Emäntä pääsee vauhtiin. Sitten pitää poseerata ja olla niin onnellinen uusista vermeistä.
Mutta kyllä minä olenkin aika onnellinen tästä. Samalla sain myös ihka ensimmäiset omat suitset! Ne aikaisemmat kun oli Reetan joita vaan kokeilin. Nämä on siis ihan mun omat! Ja sain myös eilen ensimmäisen ihka oman harjankin, Emäntä näytti että siihen oli kirjoitettu mun nimi.
 Mutta näihin kuolaimiin mulla on vielä totuttelemista. Tuntuvat niin kummalliselta möykyltä suussa.

7 kommenttia:

laura kirjoitti...

voi kun on söpöt nuo otsapannat!:)

Pinja kirjoitti...

Nam mitkä otsapannat! :P
Tietäisitkö sä muuten mistä voisin hommata sellaisia otsapantoja joihin voisin itse kiinnittää strasseja? Ei siis tuollaisia helmistä tehtyjä niinkuin nämä, vaan ihan nahkaisia :)

kuttu kirjoitti...

Enpä kyllä osaa sanoa, mistä sellaisia strassipannaksi sopivia pantoja löytyisi. Olen itsekin miettinyt sitä. Siihenhän tarvisi mahdollisimman tasaisen pannan, ne pyöristetyt on hankalia.
Ainut mikä tulee mieleen, on että itse tekisi, vaikka nahkavyöstä leikkaamalla ja laittamalla päät niiteillä kiinni.

Eve kirjoitti...

Oii , tui tui! ♥♥

Nenunen kirjoitti...

Onpas nätit pannat nyt tytöillä! Niin syötävän lakritsaiset:)

Tessa kirjoitti...

aivan ihania nää kaikki varusteet mitä ootkaan tehny!

Tuulia N kirjoitti...

Voi ei! :D Nämä otsapannat ovat jo aivan liian ihania. Mistä sulle noita ideoita oikein tulee aina vaan hauskemapiin varusteisiin?