maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kevättää

Mulla on taas uusi otsapanta! :D


Nyt alkaa jo kovasti kevättää! Räystäät tiptiptippuu vettä. Ja mun valjastuspaikalla on lätäkkö, yäks! En halua seistä siinä lätäkössä, onneksi yletyin juuri ja juuri olemaan naruissa vaikka seisoin lätäkön takana. Nyt ei tosin olla muutamaan päivään ajeltukaan, kun on ollut pihassakin niin liukasta. Tosi tarkasti pitää kävellä, kun menen tarhaan ja takaisin.
Mutta tarhassa on ollut vielä paksusti lunta, mutta eipäs ole enää! Isäntä ajoi sinne traktorin ja ensiksi ne Emännän kanssa keräsivät kauhaan mun talven kakkaläjät ja veivät ne pois. Sitten traktori tuli uudestaan ja kaapi lumia pois. Aika mielenkiintoista oli katsella sitä puuhaa ja haistella lumen alta paljastuvaa maata.


Tässä yksi päivä satoi vettä ihan koko päivän! Emäntä laittoi mulle aamulla sadetakin päälle, ja kyllä se olikin tarpeen. Olisin muuten kastunut ihan läpikotaisin. Vuohet möllötti silloin sisällä melkein koko päivän, ne inhoavat sadetta. Ja kun vuohet olivat sisällä eikä muakaan huvittanut oikein tarhassa tallailla, niin mä nautin vuohien seurasta niin, että työnsin pääni vuohien luukusta sisälle ja nojailin siinä. :D

1 kommentti:

ePj-keiju kirjoitti...

Tosi ihana otsapanta!