torstai 28. lokakuuta 2010

Lunta!

Yks aamu kun menin tallista ulos, oli maa ihan valkoinen! Ei vielä illalla ollut, mutta yön aikana oli satanut paaaaljon lunta!
Ja sinä päivänä me käytiin Emännän kanssa ajelulla. Mentiin vaan kylätien yli, niin mun ei tarvinnut siinä kivikossa pitkästi mennä. Metsätiellä ei oo kiviä, mutta lunta oli!

Siellä tuli vastaan yks koirakin, oon sen ennenkin nähnyt. En tiedä mitä sillä liikkuu päässä, kun se on aina niin vihainen mulle? Enhän minä kiltti poni sille mitään tekeisi. Onneksi sen omistaja pitää siitä aina tiukasti kiinni, niin ettei se tule mun kimppuun. Huh.
Ja näin mä toisenkin kummallisuuden. Tai ei se sitten ollu mikään kummallinen, kun näin sen kunnolla, ihan ihminenhän se oli. Mutta kun se tuli takaapäin, niin kuulosti omituiselta, sillä oli kepit käsissä jotka piti ääntä: "töks! töks! töks! töks!" Minä olisin pitänyt parempana, että oltais heti sujahdettu kauas, mutta Emäntä pakotti mut kävelemään niin kauan että se ehti meidän ohi.

Minä jo luulin, että pääsen leikkimään sitä kivaa ohitusleikkiä! Mutta ei, vain yhden kerran pääsin sen ohittamaan, sitten ravasin kauas siitä. Käytiin kääntymässä tien päässä ja kun tultiin takaisin, se tuli meitä vastaan.
Ja tässä tullaan jo kotiinpäin.

9 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Tosi söppänä kuva tossa oikealla<3 :)

EnKeLi kirjoitti...

Söpö poni <3 Näin Reetan villivarsan vuoden hevonen-kilpailussa :) Söpö kuva <3

Emmapsi kirjoitti...

Heh Reetahan oli Villivarsan vuoden hevonen - kisassa 8) Taidankin äänestellä sitä :--D Onks täss blogissa muuten ollenkaan sitä lukijat - lootaa? :-(

Reeta kirjoitti...

:D Hei vaan ja kiitos terveisistä! Aina mukava kuulla teistä lukijoista, ja nytpä Emäntä lisäsi tuon lukijat-kohdankin tuohon. :D

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Reetta ollut viimekin vuonna Vuoden Heovonen äänestyksessä?? Aion äänestää Reetaa <3.
Reeta on mahdottoman söpö! Ja kärryn kanssa myös :D

Reeta kirjoitti...

Joo olinhan minä viime vuonnakin äänestyksessä mukana. :D Kiitos kaikille äänestäjille!

Raudikko kirjoitti...

Heipä hei!
Haluaisin tehdä Reeta-ponista jutun Raudikko-lehteen (www.raudikkolehti.webs.com), sopiikohan se? En löytänyt sivuilta sähköpostiosoitetta johon olisin voinut tämän lähettää, joten voisittekohan ottaa yhteyttä Raudikon sähköpostiin raudikko@gmail.com.
Hauskaa talven alkua suloiselle Reeta-ponille! :)

terveisin Lotta M. - Raudikon päätoimittaja

Eija-h kirjoitti...

Hauskaa olisi kokeilla ajaa ponilla, kun ei ole tullut ajettua kuin ravureita=)Mun blogissa on menossa arvonta jos kiinnostaa osallistua=)

ePj-keiju kirjoitti...

Haluisin itekkin kokeilla tota! XD