sunnuntai 8. elokuuta 2010

Toimintaviikko

Onpas mulla ollut taas toimintaa! Tässä yks ilta mentiin Emännän kanssa kärryttelemään. Ihmettelin jo lähtiessä, että ihanko totta sateella pitää lähteä. Kun siinä valjaita laittaessa alkoi satamaan. Niin vaan mentiin ja matkalla alkoi sataa vielä lujempaa. Emäntä oli hölmö, eikä kääntynyt takaisin, vaan aina vaan kotoa poispäin mua ohjasi. Oltiin molemmat ihan märkiä. Sitten viimein Emäntä ohjasi mut kääntymään ja tulinkin kiireen vilkkaa takaisin kotiin. Onneksi pääsin sitten karsinaan kuivattelemaan. Mä en tykkää sateesta yhtään. Vaikka joskus on kyllä pakko, jos on kauhee nälkä ja ruokaa vaan laitumella. Muuten mä oon aina sateella katoksen alla, se on kiva paikka.


Sitten mä yks päivä kävin taas valmennuksessa, se olikin jo tuttu juttu viime kerralta. Se sama tyttö tuli mun selkääni ja mä kannoin sitä siellä kentällä ilman taluttajaa. Ja nyt sain mennä jo ihan raviakin!

Kerran kyllä meinasi käydä hassusti, kun mä vähän peräpäätä siinä heitin, niin kuin mulla on tapana ja se tyttö kiljaisi ja kävi jotenkin omituisesti mun kaulalla, mutta meni sitten takaisin paikalleen satulaan.

Yhden päivän ehdin olla välissä ihan kotosalla, mutta sitten matkustettiin taas. Sekin oli ennestään tuttu paikka ja siellä tuttu poni. Mentiin nimittäin sinne raviradalle taas ja siellä oli Bonnie ja sen Emäntä.

Ajettiin taas sellainen lenkki ensiksi ja oli ihan kiva nähdä muitakin maisemia kuin vaan nämä kotinurkat. Siinä vieressä meni myös jokin kummallisuus joka piti kovaa ääntä ja mä vähän säikyin, mutta ihan vähän vaan. Emäntä sanoi, että se oli juna! Ei meillä täällä kotona sellaisia mene.

Sen jälkeen me mentiin sinne ihan raviradalle ja siellä päästelinkin kunnolla laukkaa. Bonnie ravaa niin kovaa, että en mä pysy sen vauhdissa ravissa, vaan mun pitää laukata.
Ja siellä radan keskellä oli isoja heppoja! Niillä oli siellä laidun! Piti vähän niitäkin pysähtyä välillä katselemaan.


Emäntä on käynyt nyt vähän väliä tuolla mun laitumen vieressä olevan pellon päässä. Siellä kasvaa jotain, joka näyttää ainakin mun laitumelta päin katsoen tosi herkulliselta. En vaan ole päässyt maistelemaan, kun on tuo aita välissä. Emäntä sanoi, että mun kakka on tosi hyvää kasvualustaa! :D

1 kommentti:

Olivia ja Keimo kirjoitti...

Täytyy sanoa että menee Reeta kyllä todella nätisti ( :