perjantai 7. elokuuta 2009

Uusia juttuja

No niin, nyt mä sitten sain sen Emännän lupaileman myöhästyneen synttärilahjan. Mutta oi ja voi, eipä tämä nyt mua niin paljoa kiinnostanut. Mulle laitettiin siis uusi satula selkään. Enpä paljon siitä piitannut, mua kiinnosti vain makoisa nurmikko pihassa!


Me on käyty nyt Emännän kanssa kärryttelemässä pari kertaa. Nyt se on taas aika kivaa! Me mennään sellaisella pikkutiellä missä ei oo tullut ketään vastaan ja saan mennä vähän niin ja näin, ei tarvi kulkea tien oikeaa laitaa. Tuolla tiellä on kivaa sekin, että siinä kasvaa kaikkea herkullista ihan tien vieressä. Mä voin sitten napsia vaikka ihan vauhdissa suuhuni horsmia tai muuta suuni korkeudella kasvavaa. Mutta jos yritän ihan pysähtyä jotain maasta nappaamaan, niin Emäntä patistaa liikkeelle.

Eilen Emäntä vähän taas hassutteli mun kanssa tarhassa ja mä innostuin hiukan ottamaan kierroksia.Sen jälkeen me mentiin pihaan ja kokeltiin taas jotain agilityjuttua. Nyt olikin ihan uusi este ilmestynyt pihaan! Se on tuollainen lautaneliö, siihen pitää astua sisälle, kääntyä ihan ympäri ja sitten tulla pois samasta kohtaa mistä meni sisään. Kokeiltiin mennä sisään monesta suuntaa. Mutta mua olis taas paljon enempi huvittanut syödä tuota mehevää nurmikkoa kuin opetella tuota estettä...


Ja uusi rengaskin on! Se on vähän korkeampi kuin entinen ja siitä pois astuessa tahtoo rengas lähteä mukaan. Sitä pitää ehkä vähän vielä harjoitella?

1 kommentti:

teto kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.