torstai 26. helmikuuta 2009

Hampien vaihtoa

Hymyni ei juuri nyt ole ehkä kaikkein hurmaavin...

Vaihdan siis hampaita. Tämä kuva otettiin jo muutama päivä sitten, ja eilen multa lähti toi toinenkin etuhammas keskeltä. Mutta onneksi nyt on talvi niin ei tarvi nyhtää ruohoa maasta, siinä vois puuttuvista hampaista olla haittaakin. Ne uudet hampaat varmaan ehtii kasvaa tilalle ennen kesää.
Mulla on vissiin jotenkin erikoinen suu, kun sitä on ihmiset kurkkineet kovasti jo siitä lähtien kun mä olin syntynyt. Mutta sanokoot mitä sanovat, minä olen oma persoonani suuta myöten! :D

Me käytiin tässä yks päivä taas lenkillä ja poikettiin siellä yhdessä pihassa missä oon saanut heinää. Niin sain nytkin, mutta nyt mä sain tutustua myös tällaisiin elikoihin!

Mua vähän pelotti, kun en oo niitä ennen nähnyt enkä oikeen tienny mitä ne on. Onneksi ne pysyi tuolla karsinoissaan eikä päässeet mua haistelemaan. Mutta mä sain kyllä maistiaiset niiden heinistä.

Mun ajohommissa on tullut vähän muutosta. Emäntä on ottanut raipan mukaan ajelulle. Ja nyt jos heitän perääni liian korkealle, niin Emäntä huutaa ja napauttaa raipalla mua pyllylle. En sitten oikeen enää oo paljo hyppinytkään...

Emäntä sanoi, että mä oonkin nyt kehittynyt tuossa hommassa. Viimeksi meni lenkki niin, että vaan kerran sain Emännän huutamaan. ;)

2 kommenttia:

minna kirjoitti...

Oppia ikä kaikki, niinkuin sananlaskukin sanoo että harjoitus tekee mestarin. Näytät nauttivan kärryttelystä ja kunhan saat kaikki hampaat vaihdettua on hymysi entistä ehompi :) Mukavia, aurinkoisia ajokelejä teille !

Domin kirjoitti...

Kai sä vilautit leveän virneen noille otuksille (ne on muuten lehmiä) etteivät tule häiritsemään sun syömistä, kannattaa hyödyntää toi pepsodent hymy ;)