torstai 15. tammikuuta 2009

Voittajat!

Arvonta on nyt suoritettu, mukaan ehti 14 kommentoijaa. Isäntä sanoi summanmutikassa 1 ja 14 väliltä numerot 8 ja 11. Eli niillä numeroilla kommentoineet voittivat ja nehän olivat Barbro (Mánin emäntä) ja Anonyymi, joka kertoi omistavansa 2-vuotiaan poniruunan. Laittakaapas nimi- ja osoitetietonne Emännän sähköpostiin, niin laitetaan teille tulemaan kalenterit.
Kiitos kaikille jotka kommentteja jättivät ja siten osallistuivat arvontaan!

Onpas ollut vaihtelevaa säätä viime aikoina. Ensiksi tuli kauheesti lunta, sitten oli hirmu kylmä, sitten tuli lämmin ja satoi vettä ja lumi suli pois. Ei tässä pikkuinen ponikaan tiedä, pitäiskö jo alkaa tiputtaa karvaa vai pitäiskö sitä vielä kasvattaa.
Ei tainnu Emäntäkään tietää, kun yks aamu satoi märkää lunta ja sain päälleni sadeloimen kun menin ulos. Hetken kuluttua sade lakkasi ja Emäntä tuli ottamaan sen loimen pois. Sitten Emäntä lähti jonnekin ja melkein heti kun se oli lähtenyt, alkoi lumisade uudelleen. Siihen mennessä kun Emäntä tuli takaisin, olin melkein jo peittynyt lumeen.


Mulle sovitettiin nyt niitä valjaiden mukana tulleita suitsia, mutta en mä niistä oikeen tykänny, kattokaa nyt tekin.

Hirmuiset lämiskät silmien edessä, niin etten näe kunnolla. Ja kattokaa nyt miten rumasti mun etutukka menee. Ei ei, sanon minä. Ja niin sanoi Emäntäkin.

Käytiin tässä taas yks päivä kärryttelemässä, se oli nyt jo viides kerta. Vaikka neljännellä kertaa mentiin niin ettei Isäntää ollut mukana taluttamassa, niin nyt Isäntä taas tuli mukaan ja käveli mun vierellä. Enkä siis päässyt laukkaamaan ollenkaan, mikä oli harmi, musta kun se vauhdikkaampi meno oli paljon mukavampaa.

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

no onhan noi suitset vähän massiiviset :''D

minna kirjoitti...

Sinä olet päässyt vauhdin huumaan :)
Onhan nuo aika ison oliset päävehkeet.
Hauskoja käryttelyhetkiä teille kaikille :)

Justiina kirjoitti...

Heissan; No ompas hiukkasen muhkeat päävehkeet ;) Terkkuja Essi ja Hilma ponilta Haminasta ;)