lauantai 1. joulukuuta 2007

Helmikuun tyttö

Musta on tullut nyt sitten kalenterityttökin! Tai ei se kalenteri oo mikään tyttökalenteri, vaan sellainen missä on isoja heppoja vaan. Mutta vaikka mä en oo iso, niin mä pääsin kanssa mukaan, kun mun kanssa siinä samassa kuvassa on se iso heppa josta viimeksi kerroinkin. Sen ison hepan nimi on Bionssi ja se on rodultaan shire. Ne muutkin hepat siinä kalenterissa on shirejä, paitsi elokuun heppa on clydesdale, sellainen iso tupsujalka sekin on.


Emäntä vei mut tänään pienelle kävelylle. Onneksi se oli vaan lyhyt lenkki. Mua jänskättää niin hirveesti toi käveleminen tiellä nyt, kun siellä on niin liukasta. En halunnu edes ravata yhtään, ja niin me mentiin sitten ihan tosi hitaasti kävellen. Silti mun jalat vähän lipsui kun tultiin alamäkeä.
Muuten tää talvi on musta ihan ok, ei mua haittaa vaikka sataa lunta, ja mullahan on nyt hyvä turkki lämmittämässä niin en palele pakkasellakaan. Mutta ne mun vuohikaverit on vähän hassuja, ne ei tykkää kovin paljoa olla pihalla. Mutta ei se haittaa, kun mä käyn niitä aina sitten morjestamassa sellaisesta luukusta mistä ne kulkee sinne karsinaansa. Yhtenä aamuna mä säikytin Emännänkin, kun se oli vieny mut jo pihalle ja sitten se meni avaamaan sitä luukkua vuohille ja mä työnsinkin pääni siitä heti sisälle. Hih!

Ai niin, tiesittekös että te ketkä tätä luette, voitte lähettää mulle terveisiä tuosta kommentti-linkistä. Se on tossa joka tekstin alla, siinä lukee 0 kommenttia jos ei kukaan oo vielä yhtään terveisiä sinne laittanu.

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Näitä lukiessa tulee ainakin hyvä mieli=)

Tätiratsastaja kirjoitti...

Hih... Mánikin tuli kesällä hyvin juttuun vuohien kanssa. Tallilla oli juhannuksen aikaan hoidossa pari ja Mánia kiinnosti tavattomasti.

Anonyymi kirjoitti...

Mukava lukea näitä =)