keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Iltatallivideo

Emäntä kuvasi meidän iltatallihommista videon jo aikaa sitten, mutta nyt vasta sai sen julkaistua.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ovatpa suloisia karvapalleroita! Kiitos videosta, hevosettomana mukava päästä edes tätä kautta näkemään tuttuja puuhia, vaikkakaan en ole kenenkään koskaan nähnyt tuolla tavoin jalkoja pesevän :D näppärä keksintö.

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! :) Joo tuo sankopesu on varmaan tällaisen ponitädin oma juttu, pitää keksiä kaikenlaista kun ei ole varsinaista pesupaikkaa tallissa. Siinä saa hyvin harjattua kavioiden pohjat puhtaaksi.

Laura kirjoitti...

Jos oisin poni, haluaisin ehottomasti asua teillä <3

Hemuli kirjoitti...

Pienet ponit on parhaita:) ihana talli teillä kyllä ponien kelpaa!! tää oli muuten tosi kiva postaus.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko sinun ponit saa yöheiniä? näillä pienillä kun joutuu säännöstelemään heinää niin yöheiniksi ei meillä sitten riitä kovinkaan paljoa, niin aina miettii sitä kauan joutuvat olemaan ilman heinää siihen asti kun tulee aamuheinät, on tää aika säätämistä.

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos Laura ja Hemuli! <3
En ihan tarkasti osaa sanoa yöheinän määrää, kun otan kassiin aina koko vuorokauden heinät kerralla ja jaan siitä sitten. Säätämistähän tämä tosiaan on koko ajan ja nyt videon ottamisen jälkeen laitettiinkin karsinoihin ajankuluksi vielä tuoretta mäntyä ja palat koivunrunkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Käytätkö psyllium siementä vai jauhetta? Minkälaisella annostuksella annat poneille? Mä annan pikkushettikselle jauhetta 20 grammaa mutta tiedä sitten poistaako mitään niin pienellä annostuksella.
Sulla on tosi nätit ponit.

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! Tuo mitä nyt oon käyttänyt, on Nordic Horse kuorirouhetta ja siinä on sama annostusmäärä painon mukaan kuin jauheessa, eli klinikkaohjeistus on 40 g/100 painokiloa kohti. Eli normi shettiksen annos noin 100 g, Millalle annan vähemmän. Annostus on huomattavasti suurempi kuin purkin kyljessä ja siksi pitää aloitella todella varovasti annosta nostaen, tässä videon kuvausvaiheessa ei vielä ollut täysiä annoksia. Ja tietysti sekoittaa pitkään liemeen, laitan Tanyalle 6 litraan ja Millalle 4 litraan. Ja vedessä on makuna hiukan pellavaa ja greenlinea, olen huomannut että meillä uppoaa noin parhaiten. Juovat sen sitten yön aikana.