torstai 17. heinäkuuta 2014

Uintiretki

Päästiin uimaan! Yleensä on käyty mun synttäreiden aikoihin, mutta nytpä tulikin tällaiset helteet jo nyt. Vesi oli lämmintä ja sää hyvä.

Matkustettiin siis taas trailerilla sinne tutulle tallille. Siellä tallin pihassa oli muuten ihanaa herkullista nurmikkoa, jossa me saatiin hetken ruokailla.

Sitten sinne tuli joitakin minulle vieraita ihmisiä ja käveltiin niiden kanssa sinne rantaan. Tällä kertaa ei tullutkaan muita heppoja, vaan me mentiin kahdestaan Tanyan kanssa.
Minä menin tietenkin ensiksi järveen ja Tanya tuli perässäni.
Vähän totuteltuamme käveltiin sinne syvemmälle ja siellä ihan uitiinkin. Tanyalla oli pidempi naru ja se uikin välillä tosi kauas!
Ja minä kokeilin vähän sukeltaa. 

Kun oli jonkin aikaa uitu, mentiin takaisin vähän matalammalle  ja huilattiin hetki. Tanyalle vaihtui siinä myös ihminen sinne narun päähän.
Sitten me käytiin vielä uudelleen siellä syvemmällä uiskentelemassa.

Rannalle noustuamme oli taas ihan huippua! Siinä kasvoi ihanaa heinää ja saatiin siinä jonkin aikaa syöpötellä. Nam!


Tanya:
No Reeta kertoikin taas jo kaiken tuosta retkestä. Mutta minäpä kerron kivan uutisen ihan täältä kotoa. Meille aidattiin ihan uusi alue tarhan vierestä, siitä pyöröaitauksen ympäriltä. Ollaan päästy nyt siihen iltaisin laiduntamaan ja voi että siinä riittääkin syötävää! Todellakin saa mahat täyteen. :D Mutta päästään siihen vain illaksi, päivällä päästään kyllä siihen aiemmin aidattuun paikkaan tarhan toiselle puolelle, mutta se me ollaan jo syöty aika hyvin.

5 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Voi, että on kesääsiä kuvia!!! Ihan rupes tekemää miäli uimaa!!!

Susanna kirjoitti...

Olitko 18.7 Lapualla raveissa?

Ponitäti kirjoitti...

Susanna, joo olin kuvaamassa raveissa. :)

Ponitäti kirjoitti...

Ja täältä löytyy siellä ottamani kuvat ponilähdöstä: http://ponitadin.kuvat.fi/kuvat/Ravit_2014/Lapua1807/ponil%C3%A4ht%C3%B6/

Susanna kirjoitti...

Joo, näinkin sut siellä ja mietin kauan että voisiko se olla sinä mutta olit sitten näköjään, hienoja kuvia! :)