sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Hyvää joulua!Tanya:
No nyt on Kartanollakin juhlittu joulua. Eilen käytiin pihassa vähän kuvauksissa Emännän kanssa, Isäntä kuvasi. Emännällä oli porkkananpaloja taskussaan ja syötiin taskut tyhjäksi!

Yötä vietettiin tallissa ja se olikin hyvä, koska ulkona oli ihan kamala myrsky! Tuuli vain vinkui nurkissa. Mutta tallissa oli mukava olla ja Isäntä oli tuonut meidän karsinoihin tuoreet joulukuusetkin joita saatiin maistella.
Tallissa on muutenkin jouluista, Akseli-kissa oli seuraamassa meidän aamutallipuuhia.

Me saimme myös joululahjoja! Iltaruokasangossa oli lisää porkkananpaloja ja sitten aamulla Emäntä tuli näitten varsinaisten lahjojen kanssa. Meille molemmille uudet loimet! Näissä on fleecevuoret eli vähän kuivaavat samalla kun suojaavat tuulelta ja sateelta. Minun loimeni on kooltaan 95 cm ja Millan loimi on 75 cm. 

Meillä oli jo aiemminkin karsinoissa kuusia ja nyt kun saatiin sinne uudet, oli ne entiset siirretty tarhaan. Vuohethan tekivät niistä sitten aika selvää jälkeä.Milla:
Nyt kun on saatu kunnolla lunta, on tarhassa taas mukava juoksennellakin.  On hienoa pyyhältää niin että lumi pöllyää!


Ps. Nyt meidän talli löytyy myös Instagramista nimellä @kartanonponitalli.

1 kommentti:

Jenspa - Koivikon Katveessa kirjoitti...

Sä kyllä aina löydät poneillesi niin hyvin istuvia loimia: Meidän Myygelin yksikään loimi ei ole sille juuri oikean kokoinen; joko helmasta liian pitkiä tai perästä liian lyhyitä.. :,D Mukavaa loppuvuotta! <3