keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Talvijuttuja

Reeta:
Onpa ollut kummallista talvea. Lunta ei ole kunnolla, mutta jäätä ja liukasta senkin edestä.
Tässä yhtenä päivänä oli kuitenkin hiukan lunta niin että Emäntä kaivoi pitkästä aikaa potkukelkan esille ja käytiin lenkillä. Viime talvena ei käytykään, mutta edellisenä talvena sitä kelkkailua harjoiteltiin.
No se lenkki oli oikeinkin mukava. Mentiin kyllä eri puolella tietä kuin normaalisti talutuslenkillä. Minä sain siis mennä ojanpuolella, koska siellä oli hiukan lunta ja siis paremmin pitoa. Emäntä kelkkoineen meni keskemmällä tietä ja siinä kelkka tuntui luistavan ihan kivasti.
Harmi vaan kun kelkkailusta ei tullut yhtään kuvia. Emäntä kyllä sanoi kuvanneensa videota, mutta julkaisee nyt vain Tanyan kelkkailuvideon koska siitä tuli kuulemma hauskempi!?!

Tanya:
Joo päästiin tosiaan kelkkalenkille! Minusta se oli tosi hauskaa. Reeta kävi ensiksi ja kävivät ihan kylätiellä. Mutta siellä oli kuulemma tosi liukasta ja siksi minä pääsin sitten meidän ihan normaalille ajolenkkitielle. Siinä oli kapeammat ajourat jotka oli toki liukkaat, mutta keskellä ja reunoissa oli vähän paksummin lunta ja siinä kavioni pitivät niin että saatoin ihan ravatakin. Olisin toki ravannut enempikin, mutta sitten Emäntä alkoi himmailemaan.

 Linkki videoon: https://youtu.be/QCxAJUpjvqk

Me söimme jouluna tarhaan tuodut puut aika reipasta tahtia. Toki kuttutytöt meitä siinä auttoivat. Nyt saatiin sitten uusia puita taas. Niitä on mukava järsiä.
Emännällä oli muuten joku uusi kamera tuossa kelkkalenkillä ja sanoi että sillä voi nyt kuvata vaikka mitä videoita meistä. Saas nähdä mitä se vielä keksiikään!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Teetkö otsapantoja tilauksina? Jos teet niin kuinka paljon pyydät?

Ponitäti kirjoitti...

Hei! Riippuu vähän siitä millaisen haluaisit. Mitä vaan en pysty tekemään, esim. nahan ompelua vaativa ei onnistu. Mutta tuollainen helmiotsapanta onnistuu, esim. 2-rivinen olis jotain 25 €/kpl. Laita postia os. seijap@hotmail.com