lauantai 7. tammikuuta 2017

Pakkasen paukkuessa

Reeta:
Olipas meillä pitkästä aikaa oikein kunnon pakkaset. Vaan eipä se meitä haitannut, päinvastoin! Meillähän on oikein pakkasiin suunnitellut turkit, pörrötetään vain karvaa niin pärjätään kyllä. Ja mikäs sen mukavampaa kuin saada vielä enemmän syötävääkin sitä mukaa kun pakkanen kiristyy. Mehän on tavattu saada lämmintä makujuomaa kolmesti päivässä jo muutenkin. Niin saatiin toki nytkin, mutta välillä jos ei juotu sitä heti kaikkea niin loput ehti jäätyä. No toisessa astiassa oli onneksi koko ajan sulaakin vettä. Mutta se on ihan tavallista vettä, ei maistu millekään niin mieluummin juodaan sitä makuvettä. :)
Emäntä sanoo että me näytetään pakkasella tosi hauskoilta. Vai mitäs mieltä olette?

Emäntä halusi että oikein poseerattaisiinkin yhdessä. Ja sitten valitti kun minä annoin lämpimän hengähdykseni myös kameran linssiin!
Aah-hah-haa, siitähän sai poseerausta!


Tanya:
Hih, saatiin oikein kuuraparrat ja tuiskutukat!
Minä sentään osasin poseerata ihan asiallisesti kun Emäntä tahtoi kuvata. En hönkinyt kameraan vaan seisoin kauniisti paikallani ja nostin korvianikin kun Emäntä niin tahtoi.
Mutta laitettiin me sitten pakkasen kunniaksi vähän jalalla koreastikin. Ihan vaan elämänilosta. Ei me nyt kovin kauaa riekuttu, kunhan saatiin vähän verryteltyä. Onkin hienoa kun pitkästä aikaa tarha on juoksukunnossa.

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Ihania karvapalloja <3