tiistai 29. marraskuuta 2016

Yhtä juhlaa

Reeta:
Voi nytpä meillä on ollut juhlallista aikaa! On juhlittu kolmea eri asiaa. Ihan ensiksi sitä että tämä blogimme on saanut Blogiexpossa 2016 Asennepalkinnon!
Toinen asia mitä on juhlittu, on se että siitä tuli 5 vuotta kun Tanya tuli tänne minun kaverikseni. Onpa aika mennyt hurjan nopeasti!
Ja kolmas juhlinnan aihe on se, että tämä blogi täyttää tänä päivänä 9 vuotta! Niin kauan olen jaksanut täällä kertoa elämästäni. Kyllä minä olinkin pikkuinen kun aloitin, olin vasta 1-vuotias!

Emäntä sanoi että ei nyt kuitenkaan juhlita kerralla liikaa, ettei tule massut kipeiksi. Niin me onkin saatu useampana iltana herkkuporkkanoita. Ja parina aamunakin saatiin, kun on oltu huonon sään takia joitakin öitä tallissakin.
Ja tällaiset saatiin palkinnoksi siitä blogijutusta. Hieno pokaali ja ruusuke ja ruusunmarjajauhetta. Ei olla vielä maistettu mutta varmasti se on hyvää, aiemmin ollaan syöty vähän isompaa ruusunmarjarouhetta ja siitä ainakin tykättiin.

Tanya:
Meillä on ollut kovin vaihtelevaa säätä viime aikoina. On satanut lunta ja vettä ja ollut lämmintä ja pakkasta ja ihan myrskytuultakin. Huonolla säällä ollaan saatu päiväksi loimet selkäämme ja oltu öitä tallissa. Yhtenä päivänä satoi ihan kaatamalla ja Emäntä ei ollut ehtinyt meitä loimittaa ja kastuttiin niin että saatiin sitten yöksi kylpytakit päällemme.
Onneksi meillä on tuo katos tarhassa niin siellä voidaan pitää sadetta pahimmilla kuuroilla.
Tallissa alkaakin olla jo joulutunnelmaa. Oli ilmestynyt köynnöksiä ja muitakin koristeita ja uusi jouluvalokin.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanan näköiset koristelut! Munkin tekis mieli laittaa, mutta pihatto vaatii vähän mielikuvitusta ettei hepat pääse mutustelemaan koristeita..

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos!