sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kisoissa

Reeta:
Käytiin sitten vuoden ensimmäisissä käyttöluokkakisoissa! Emännän kummityttö kävi jo kisoja edeltävänä iltana ja treenattiin vähän agilityä ja hyvin meni tietenkin. Ja sitten meidän pestiin ja puunattiin taas talven pölyistä pois. Yötä oltiinkin kuivatusloimet päällä ja sitten aamusta jo lähdettiin reissuun.
Kisapaikka oli taas se vanha tuttu, sinne on aika pitkä matka. Ja nyt sattui tosi lämmin päivä, vähän tuli jo sitten väsykin.

Mutta ihan ensiksi vähän katselin paikkoja ja sitten jo meninkin Emännän kanssa agilityradalle.
Ja sitten ihan hetken tauon jälkeen menin saman myös kummitytön kanssa.


Sitten pitikin odotella ihan tosi kauan, onneksi pääsin sentään välillä vähän nautiskelemaan tuoretta ruohoa niin aika kului paremmin.
Mutta lopulta koitti palkintojenjako. Minä tulin junnuluokassa kummitytön kanssa toiseksi! Saatiin ruusuke ja pokaali.

Lopuksi oli vielä senioriluokankin palkintojenjako ja siinä tulin Emännän kanssa kolmanneksi.

Tanya:
No sitähän se treenaaminen tietenkin tiesi, että kisoihin oltiin taas menossa. Osallistuin tälläkin kertaa sekä agilityyn että helppoon ohjasajoluokkaan.
Agilityssä meni muuten aika hienosti, paitsi yksi este.

Nimittäin hularengas! Oli sitten niin kovin pieni rengas, etten meinannut millään siitä mahtua. Pää piti taittaa ihan kaksinkerroin että mahtui ja sittenkin meinasi otsapantani lähteä renkaan mukaan. Mutta lopulta sitten selvisin siitä kuitenkin.


Ja sitten agilityn jälkeen minut valjastettiinkin ohjasajoa varten. Sain siinä odotellessani onneksi syödä vähän vihreääkin. Ihan minua kyllä väsytti ja kyllästytti, niin pitkä matka oli sinne menty ja hellekin oli. En olisi oikein jaksanut liikkua mutta Emäntä vaan patisti.

Kuva: Carina Bodbacka
Niin siinä sitten kävi, että ei oikein hyvää tulosta tullut, oltiin nimittäin luokan viimeisiä. Ja minut määrättiin laihdutuskuurillekin! No ruusukkeen sentään sain.

Mutta parempi oli vielä edessäpäin, nimittäin agilityn palkintojenjako. Siinähän minä pääsin yllättämään Emännän! Siitä hulavanteeseen juuttumisesta huolimatta tulin luokassa viidenneksi! Ja osallistujia oli sentään koko luokassa peräti 12. Kovasti sain siitä Emännältä kehuja ja olin kyllä itsekin tyytyväinen.

Minulla oli muuten tuossa viikolla synttäripäiväkin, täytin 6 vuotta. En ollut oikein poseeraustuulella niin kuvia siitä nyt ei ole. Emäntä muisti sentään minua porkkanalla, vaikka puolet siitäkin piti antaa Reetalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laihdutuskuuri tulisi kyllä ihan tarpeeseen...:/