torstai 12. marraskuuta 2015

Hammaslääkärissä ja uusissa karsinoissa

Tanya:
Me käytiin taas hammaslääkärissä. Se oli se sama joka hoiti meidän hampaat keväälläkin ja samassa paikassakin. Siis siellä tutulla tallilla käytiin. Minulla on kuulemma oikein hyvä purenta ja oli vain vähän piikkejä. Pärjään kuulemma nyt ainakin vuoden hyvin tällä hoidolla.

Ennen hammashoitoa minä sain vähän jaloitella siellä käytävällä ja selässäni käväisi ihan pieni ihminen. Mutta muistanhan minä että sama pikkuinen on käynyt selässäni jo aiemminkin.

Meille annettiin rauhoituspiikki ennen sitä hammashoitoa ja oltiin vähän nukuksissa. Mutta se on mukava kun siellä tallilla ollaan niin saadaan ihan rauhassa heräillä siellä karsinassa ja sitten vasta matkustetaan kotiin kun ollaan jo ihan pirteitä taas.

Mutta tällä kertaa kotiin tultuamme tulikin yllätys! Emäntä vei meidät uusiin karsinoihin. Onhan me niiden valmistumista seurattu aina kun ollaan käyty siinä vieressä valjastuspaikalla. Ja kauan se rakentaminen on kestänyt eikä ne vieläkään ole ihan valmiit. Mutta kun vuohitalliin kurkistellessa olin huomannut, että minun entisen karsinan paikka olikin nyt vuohikarsinaa, aloin aavistella että varmaan pian päästään sitten uusiin karsinoihin.
Ja nyt sitten päästiin! Siellä ei ollut vielä ruokakuppeja eikä vesisankoakaan, mutta Emäntä antoi meille sangosta pellavavettä. Ja heinää lattialle, heinäverkkojakaan siellä ei vielä ole.
Siellä oltiin sitten jonkin aikaa ja Emäntä kävi meitä välillä katsomassa. Sitten kun meiltä molemmilta oli tullut kakat, saatiin mennä taas tarhaan. Emäntä halusi siis varmistaa että meidän massut toimii sen rauhoituksen jälkeen. 

Reeta: 
Tähän saakka meidän hampaita on raspattu puolen vuoden välein, mutta nyt sanottiin että voisi pitää vuoden väliäkin. Tällä kertaa minulta raspattiin vähän alaetuhampaitakin. Ne ei kulu normaalisti kun minulla on alapurentaa. Mutta kuten varmaan olette pyöreistä muodoistani huomanneet, saan kyllä ihan hyvin syötyä purentavirheestäni huolimatta.
 Minä pääsin tutustumaan uuteen karsinaani jo ennen reissua. Kun minut harjattiin ensiksi, pääsin karsinaan odottelemaan kun Tanya harjattiin ja se vietiin ensiksi traileriin. Ihan mukava on tämä karsina ja isompi kuin entinen oli. Ehkä seinät voisi olla vähän matalammat?
Tai sitten vaan turvetta voisi olla enemmän niin pääsisi vähän korkeammalle?

Sentään juuri ja juuri yletymme nuuskuttelemaan toisiamme väliseinän yli.

Talli on kuitenkin vielä muuten vähän kesken, esitellään enemmän sitten kun tulee ihan valmista.

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Hyvältä näyttää :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköistä :3 kivaa nähdä sitten koko talli!:D