torstai 10. heinäkuuta 2014

Näyttelyssä

Reeta:
Nyt me käytiin tämän kesän ensimmäisessä näyttelyssä. Ja se ei ollutkaan ihan tavallinen näyttely, vaan sellainen Horse show, jossa oli monenlaisia luokkia.
Ihan ensimmäisenä oli fantasiapukuluokka, johon minä osallistuin. Mulla oli päälläni tämä vanha tuttu ampparipuku. Vai mehiläinenkö tämä on?
Siinä oli samassa luokassa siis isoja heppojakin, ja kaikilla hienoja pukuja.
Siinä sarjassa oli osallistujia yhteensä 7 ja minä sain siinä 4. palkinnon.

Sitten multa riisuttiin kiireesti nuo kamppeet pois ja sain hetken aikaa odotella. Meillä oli se Emännän kummityttö mukana ja sen kanssa sitten käveleskeltiin ja odoteltiin sen aikaa kun Tanya kävi kehässä.

Tanya:
Minulle laitettiin ensiksi tuo otsapanta, jota käytin viime kesänä kisoissakin kun osallistuin ohjasajoluokkaan. Mutta nyt medän luokan nimi oli klassinen pukuluokka. Siinä ei hepoilla ollut erikoisia pukuja, mutta esittäjät oli aika hienoina.
Siinä esiinnyttiin niin, että ensiksi kierrettiin kaikki yhtä aikaa tuomarin ympärillä isolla ympyrällä käyntiä. Sitten pysähdyttiin ja jokainen esitti yksitellen ravin. Sen jälkeen kaikki taas käveli jonkin aikaa ja sitten laitettiin riviin, käveltiin taas pari ympyrää ja sitten uudelleen riviin. Ja minä olin siinä rivissä toisena, eli sain 2. palkinnon joka oli hieno ruusuke! (vaikka ruusukkeessa lukee BIS II, niin en sentään BIS-kehään päässyt.)

Sen jälkeen käytiin kiireellä trailerilla. Meille vaihdettiin toiset suitset päähän, niissä oli pinkit otsapannat. Ja Emäntä vaihtoi myös vaatteita.
Ja sitten mentiin uudestaan esiintymään, se oli In hand -luokka eli sellainen normaali match show -luokka. Siinä esiinnyttiin ihan samoin kuin tuossa ensimmäisessä luokassani. Minä sain kävellä edellä ja Reeta tuli kummitytön kanssa perässäni.

Ja tiedättekös, minä sain tästäkin luokasta 2. palkinnon! Olin siis hienompi kuin Reeta, joka sai taas 4. palkinnon. Osallistujia taisi olla jotain 6-7 tässäkin luokassa.

Reeta;
No niin, minä en kyllä ymmärrä miten Tanya pärjäsi minua paremmin. Tämä olikin ihan ensimmäinen kerta kun oltiin samassa luokassa kilpailemassa. Viime kesänä Tanya oli vielä varsasarjoissa.
Mutta olihan se ihan kivaa kuitenkin, sain minäkin pinkin ruusukkeen. Ja kehuja kun käyttäydyin nätisti kun kummityttö minua ihan ensimmäistä kertaa esitti. Onhan me viime kesänä kisattu yhdessä agilityä jo, mutta tämä oli ensimmäinen yhteinen näyttelyesiintyminen.

Sitten ennen kotiinlähtöä me vielä vähän poseerattiin.
Oli tosi lämmin ja auringonpaisteinen päivä. Meille tarjottiin juotavaa usein, mutta en mä oikein halunnut juoda. Mutta kotiin päästyä oli sitten kiva mennä taas syömään tuoretta ruohoa ja sen jälkeen lepäilemään katoksen varjoon.

Nyt onkin ollut niin helteisiä päiviä, että me on saatu pitää ihan vaan lomaa. Ei helteessä jaksaisi kärryjä vetääkään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea koko konkkaronkalle! :)
Kuinka vanha tuo Emännän kummityttö olikaan?

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! Tyttö on 11-vuotias.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun Reeta on niin ihana poni että en saa sanaa suustani:D