sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Messutuliaisia

Emäntä oli taas käynyt jossain heppamessuilla ja me saatiin sieltä tuliaisia. Vähän niihin tutustuttiin, mutta ei me kaikkea jaksettu kerralla sovitella.
Mutta nämä sadeloimet testattiin heti. Nämä onkin ihan saman malliset kuin meillä jo ennestään olevat, joten sopii kyllä. Väri vaan on eri, ne vanhemmat on korallin väriset ja tämän värin nimi on okra.


Tuossa ostospinossa oli vielä kuulemma jotkut coolerloimet, mutta sovitetaan niitä joskus myöhemmin kun ollaan sillä tuulella. Ja kuulemma myös jonkin kavalettipuomin oli Emäntä ostanut, mutta sitä me ei ole vielä kunnolla nähtykään.

Vaan nyt kun Emäntä tuli sovittamaan, me oltiin sillä tuulella että haluttais vähän laittaa kaviota toisen eteen. Ja niin me sitten päästiinkin taas agilitykentän puolelle vähän joraamaan. :D


Isäntä ajoi sillä aikaa traktorin tuonne tarhan vierelle ja me saatiin sitten jäädä siksi aikaa natustamaan tuota vanhaa ruohoa tältä puolelta, kun Emäntä meni siivoamaan tarhaa.

Tanya:
No nytpä mulle sovitettiin uutta satulaa! Tai satula ei ole uusi, se on jonkun toisen ponin vanha, haistoin sen kun Emäntä antoi satulan nuuskuteltavakseni. Ja Reetakin haistoi sitten kun satula oli selässäni. Paitsi että Reeta taisi olla vähän kateellinen!
Emäntä sanoi, että huopa ja jalustimet on ostettu jo syksyllä, mutta minä näin ne nyt vasta. Jalustinhihnat ja mahavyö oli tuliaisia sieltä messuilta.

Ja sadeloimi oli minullekin sopivan kokoinen.
Ja sitten laitettiin kaviota toisen eteen.
Nyt onkin ollut jo niin lämpöisiä öitäkin, että me on nyt oltu tarhassa yötä päivää. Ihan mukavaa kun on tilaa liikkua raittiissa ilmassa eikä ole vielä yhtään ötököitäkään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo loimet! Ja ihania kuvia kun ponit hieman revittelivät ja riehuivat ja leikkivät tarhassa!:D

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! :)

Iiris Kettula kirjoitti...

Söpöt ponit ja ihanat loimet <3