perjantai 18. lokakuuta 2013

Treenejä

Minähän kerroin jo aiemmin, että minun treenit on olleet tällaisia, että minua on juoksutettu muutaman kerran. Mun kärryjä ja valjaita ei otettu mukaan, siksi minulla ei ole ajettu.

Emäntäkin juoksutti minua näin liinassa yhden kerran. Mutta oi ja voi, sinä samana iltana minä sitten sairastuin. Ei maistunut ruoka ja oli vain kamala väsy. Minulla nousi kuume. Olinkin sitten  loimitettuna pari päivää vaan sisällä. Ekan päivän Tanyakin oli minun kanssani, mutta toisena päivänä Tanya meni osaksi päivää ulos. Silloin tallissa oli muita heppoja, ettei mun tarvinnut yksin jäädä. Sain muutamana iltana jotain lääkettä iltapuuron seassa ja niin minä sitten paranin siitä kuumeestakin. Se oli kuulemma vaan joku pöpö joka iski kun tultiin tänne uuteen talliin. Sen jälkeen minun ei olekaan vielä tarvinnut treenata. Paitsi yhtenä iltana käytiin talutuslenkillä metsätiellä. Emäntä talutti Tanyaa ja minua talutti joku poika.

Mutta eilen tänne tuli talvi! Olipa onni että Emäntä oli tuonut meidän fleecevuorelliset ulkoloimet. Ne saatiin päällemme ja pysyttiin niiden alla kuivina lumisateessa.


Tanya:
Minulla on ollut näitä ajotreenejä monena iltana. Välillä olen kyllä saanut päivän tai pari vapaatakin, sitten taas kärrytelty parina iltana ja on mulla välillä ollut noita liinajuoksutuksiakin.

Mun ajotreenit on nyt menneet niin, että Emäntäkin on ollut mukana. Aluksi minua on vielä vähän aikaa talutettu, siksi näissäkin kuvissa on tuo riimu vielä päässä. Tuntuu kyllä että mun pää on ihan täynnä kaikkea, kun mulla on nyt tällaiset ravisuitsetkin.

Enimmäkseen on menty vain kentällä, mutta muutaman kerran käyty myös pellolla.

Minultakin on nyt Reetan sairastumisen jälkeen mittailtu usein lämpöä, mutta eipä minulle onneksi ole kuume noussut.

3 kommenttia:

wuhuu kirjoitti...

Ihana toi viimenen kuva!:)

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! :D

Inksu kirjoitti...

Kiva postaus ja onnistuneita kuvia, varsinkii toi toinen kuva ylhäältä!;D ♡