keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Opiskelua

No nyt on oltu yli viikko täällä tallilla jo. Luulin pääseväni lomalle, mutta enpäs päässytkään ihan vaan oleilemaan. Mun on pitänyt opetella sellaisia juttuja, että miten seurataan nätisti taluttajaa ja miten pitää odottaa omaa vuoroa ja muutenkin tehdä just niin kuin ihminen haluaa. Emäntäkin sitten yhtenä iltana tarhasta hakiessa mua talutti erikoisesti, välillä piti pysähtyä ja peruuttaa ja kesti kauan ennen kuin päästiin talliin. Mutta kai olen oppinut nopeasti tekemään oikeinkin, koska olen saanut kehujakin.
Niin ja yhtenä päivänä se meidän kouluttaja laittoi minut ihan kunnolla töihinkin. Mun piti juosta narun päässä ympyrällä, ihan mun tuli hiki! Mutta toisaalta oli kyllä ihan kiva päästäkin töihin ja verrytellä kunnolla jalkojani.
Mutta on mulla sentään jotain jänskääkin kerrottavaa! Yhtenä päivänä tästä meidän tarhan vierestä talutettiin aivan upeaa poitsua! Katsoin jo silloin kun se meni tuosta, että onpas upea ja sitten kun se meni takaisin tarhaansa, katsoin oikein pitkään. Ihan tuntui kutkutusta mahassani, oli se niin hieno!

Että on meillä täällä ihan mukavat oltavat ja riittää katseltavaa ympärillä.


Tanya:
On se hyvä kun Reetakin joutui vähän opiskelemaan. Sille on nimittäin opetettu myös sitä, että se ei saa tunkea iltaisin mun kupilleni, vaan se saa syödä vain oman puuronsa.

Mulla on ollut treeniä melkein joka päivä. Tai no sain välillä kyllä yhden vapaapäivän.
Olen siis harjoitellut kentällä kärryjen vetämistä. Ja sitten käytiin pellollakin, tässä niitä harjoituksia vähän videolla ja eka kerta pellolla menoa. Kiitos Annikalle videosta!

1 kommentti:

Ronja / Hoppu kirjoitti...

Hieno blogi :)

- Rikujaronja.blogspot.fi
(113cm shetlanninponiruunan kuulumisia.)