maanantai 6. toukokuuta 2013

Ympyrää

Nytpä koitti se päivä, että pyöröaitaus oli kuivahtanut ja Emännän kanssa käytiin siellä vähän pyörimässä. Ravasin siis siellä molempiin suuntiin jonkin aikaa. Emäntä sanoo, että kun se ei oikein osaa juoksuttaa mua liinassa, niin sen takia tuo pyöröaitauksessa juokseminen on parempi. Ja niin se on minustakin, tykkään kun ei ole narua vaan saan vaikka tehdä äkkikäännöksen kun siltä tuntuu.

Tanya:
No nytpä pääsin minäkin sinne pyöröaitaukseen ensimmäistä kertaa. Aikaisemmin en ole siellä ollut, koska tuo ympyrällä juokseminen ei ole oikein hyväksi varsoille. Mutta minäpä täytänkin tällä viikolla jo 3 vuotta ja olen nyt tarpeeksi iso tyttö jo tähänkin!
Ihan heti en kyllä tajunnut, että mitä järkeä siinä hommassa on. Emäntä seisoi siinä keskellä ja huiskutteli narupäistä raippaa. Aina kun meinasin pysähtyä hamuamaan ruohotupsuja, Emäntä usutti minut liikkeelle. Välillä sain vaan kävellä ja välillä vaihdettiin suuntaakin.


Tuulisina päivinä me ollaan todettu, että on tuo tarhakatos aika mukava juttu. Isäntä sanoi, että ollaan siellä parkissa. Arvatkaapas kumpiko on kumpi!?


9 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

hyvä postaus ja en osaa arvata kumpi on kumpi :)

Susanna kirjoitti...

Edestö katsottuna vasemmalla Reeta ja oikealla Tanya? :D

maxiini kirjoitti...

Oikeassa reunassa Reeta, kun ei karva ole ruskeaa. ;)

Viipi kirjoitti...

Mäki tahtoisin taas tuonne jonku väliaikaisen pyöräaitauksen, vois taas jonku väsätä, pyöräs sais taas tuon torvelon kuuntelemaanki ku om reaktionopeus on palio nopiampi ja narun kans. :)
Meillon Vilja juossu liinas säännöllisesti talvesta asti, miksi se ei oo hyväksi varsoille, mullon ny menny tällänen tieto ohi :O

Liisa H kirjoitti...

Vasemmalla Reeta ja oikealla Tanya? :)

Ponitäti kirjoitti...

Olen käsittänyt niin, että kasvavilla varsoilla ympyrällä juoksuttaminen rasittaa niveliä. Sitä en enää muista, että mistä tämän tiedon olen saanut. :)

Taru kirjoitti...

Mulla on nykyään muistisääntö tyttöihin: Reeta on right eli harja oikealla :D
Eli tähän perustuen sanon että Tanya kuvassa vasemmalla ja Reeta oikealla :D

Ponitäti kirjoitti...

^Tuo on oikein hyvä muistisääntö! :D Eli oikein, Reeta on oikealla, Tanya vasemmalla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on hevosia juoksutettu puolen vuoden-vuoden iästä asti liinassa? Vaikka siis ei siinä oikein voi työnteosta puhua, mutta totuttelua.... Ja kyllä kaksi vuotiaat on juossut jo ihan sujuvasti? Ja tehnyt vähän töitäkin...