torstai 6. joulukuuta 2012

Kaviota toisen eteen

Päästiin taas laitumen puolelle vähän rallittelemaan.

6 kommenttia:

Jenni Laukkanen kirjoitti...

ihana,ihana blogi! täällä toinen "poni fani" aikaihminen, villa valtauksen lammastilalta! (www.villavaltaus,blogspot.com) Sinun blogiasi luettuani hullaannuin shettiksistä lopullisesti, ja nyt olenkin onnellinen shettis orivarsan omistaja! :)
haluaisin kysyä sinulta miten ensimmäinen ponisi viihtyi, kun sillä ei vielä ollut lajitoveria kaverinaan, vaan pelkät vuohet? meillähän ei myöskään vielä ole muita polleja, vaan varsa joutuu tyytymään lehmien ja lampaiden seuraan. hyvin tuntuu viihtyvän, on rauhallinen ja levollinen ja käyttäytyy lehmien joukossa kuin hevoslaumassa konsanaan! siksi en ole kovin huolissani hevos seuran puutteesta vielä. ja koska ponini on kuulemma huono tulemaan toimeen muiden hevosten kanssa, olen miettinyt jätänkö hevosseuran hankinnan vallan unholaan ja pidän ponia näiden muiden maatilaneläinten seurassa.. no, aika näyttää. naapurin puoliveri orivarsa pitää kyllä sillointällöin seuraa pojalle aidan takaa. ja sitten, mistä olet löytänyt noin komeat kärryt ja sopivat valjaat poneillesi? seuraan kyllä jatkossakin tiiviisti kuulumisianne, olen aivan koukussa! :)

kuttu kirjoitti...

Emäntä vastaa. :) Kiitos terveisistä! :D
Reeta viihtyi kuttujen kanssa ihan hyvin, mutta varsinkin talvella kun vuohet viettää enempi aikaa sisällä (niillä on vapaa pääsy tarhasta karsinaan), oli Reeta pitkiä aikoja yksin tarhassa. Se murehdutti minua itseäni. Siksi haaveilin jo kauan kaverista Reetalle, mutta tilat ei meillä vaan antanut myöden aikaisemmin hankkia toista ponia.
Reeta on tykännyt kovasti kaverista, ja nyt sen oikein vasta huomaa mitä se yksinolo sille aiheutti. Reeta on aivan riippuvainen kaverista, eikä kestä yhtään jos Tanyan kanssa mennään jonnekin ja Reeta jää yksin kotiin. Reetan kanssa voi kyllä lähteä, Tanya pärjää itsekseen vuohien kanssa.
Reetan kärryt on ostettu aikanaan Miniponilta, valjaat Ponipuodista jota ei enää ole. Mutta seuraapa blogia, ihan kohta esitellään Tanyan uusia varusteita. Kärryt tuli tänään ja valjaat tulee toivon mukaan myös pian. :)

Jenni Laukkanen kirjoitti...

Jeees, kyllä takuulla seuraan ja odotan innolla kuvia uusista ajovermeistä! Meilläkin on tilanteet muuttuneet sitten viimekirjoitteluni, Muikku poni on alkanut kaipailla seuraa.. se ei oikein menisi tarhaan, kun lampaat jää talliin. ja ihan selvästi on yksinäinen. En vaan tiedä, millaisen kamun sille hankkisin, tamma kun ei käy ja ei pian orikaan.. ja itse en oikein innostu ruunista :( no, katsotaan mitä keksitään!

Anonyymi kirjoitti...

Voi onpa suloisia! Jos mulla ois tommosia söpöjä karvakamuja niin mä en varmaan ees tunnistais niitä, onko niissä joku merkki, että ne tunnistais? :)

kuttu kirjoitti...

No kylläpä niissä välillä menee itsekin sekaisin. ;) Mutta siis tunnistusta auttaa nämä vinkit;
Harjat taittuu eri puolille päätä, Reetalla oikealle ja Tanyalla vasemmalle
Tanyan harja on vielä ruskeampi, se on myös pidempi. Reetalla on "rokkitukka"
Tanya on vähän isompi, varsinkin peffa on korkeammalla
Tanyan pää on isompi, sille menee shettiskoon riimut, Reetalla menee minishettis-koko.

Anonyymi kirjoitti...

Ok, kun kuvista ei oikeen ees erota noilla vihjeillä ;) mutta kyllä on mahdottoman lutusia! Sanos terkkuja poneille ;)