maanantai 26. marraskuuta 2012

Kopoti kops!


Tässä yks kerta kun käytiin ajelulla, mulla oli virtaa aika lailla. Tie oli oikein sopivassa kunnossa, sellainen pehmeä ja minäpä päätin sitten ottaa spurtit. Vein Emäntää oikein kiitolaukkaa, niin että kura lensi!
Paluumatkalla sitten otettiin vähän rauhallisemmin ja pysähdyttiinkin. Emäntä lastasi mun kärryihin taas muutaman oksan ja niin tuli meille tarhaan järsittävää.
Niistä oksista onkin mukava järsiä irti kuoria. Kututkin tykkää niistä.

Tanya:
Reetalla oli viimeksi niin paljon kuvia näytettävänä, että minä en päässyt ollenkaan ääneen. Niinpä nyt vaadin tasapuolisuuden vuoksi, että minä saan näyttää ja kertoa näistä seuraavista kuvista.

Mun toiveeni toteutui! Sain vihdoin ihan oman, uuden ja sopivan kokoisen sadeloimen. Ne muut mulle ostetut on olleet sellaisia vuorellisia ja ne on vähän turhan lämpöisiä näillä keleillä. Me kun ollaan kasvatettu kunnon talviturkit, niin ei siinä juuri toppauksia kaipaa ennen pakkasia. Nämä on hyvät ja sopivat, koekäytettiin jo yksi päivä kun vähän sataa tihuutti.Tässä yksi päivä meillä oli hiukan pomppuvirtaa. Tarhassa kun ei nyt oikein kannata kovasti juoksennella, kun se maa on märkää ja liukasta. Emäntä päästikin meidät sitten laitumen puolelle ja mehän laitettiin sitten kavioilla koreasti.


Reeta taas vähän innostui liikaa ja alkoi näytellä hampaitaan. Se sovitteli niitä jopa mun peppuun!
Mutta minäpäs sille näytin! Näin!
Nyt on kulunut vuosi siitä kun minä muutin tänne Reetan kaveriksi. Nopeastihan se aika on mennyt ja mukavaa täällä on olla. Terveiset vaan sinne entiseen kotiini!

Vielä on muutama päivä aikaa osallistua tuohon alempana olevaan arvontaan. Arvonta pidetään torstai-iltana.

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ihanaa, teilläkin riittää vauhtia ja vipinää!

Duke odottelee myös, että pääsee joskus roudaamaan havuja kamulleen tarhaan.

t. Salama, Duke & Marjut

jasminjoe kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!<3

Lotta kirjoitti...

tuitui kuin söpöt pikku pallerot ♥ :3

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva blogi :) Ihania poneja :3