maanantai 21. toukokuuta 2012

Pom-pom-pomputtaa

Käytiinpä tässä yks päivä pitkästä aikaa kärryttelemässä Emännän kanssa. Oli hieno auringonpaistekin. Mutta yhdessä kohtaa oli nyt soraa ja vähän hankala mennä, Emäntä hyppäsikin pois kärryistä ja niin mun oli kevyempi kävellä siinä.
Kiva kun taas kasvaa kaikenlaista, ehdin nytkin napsia vauhdista jotain purtavaa suuhuni. ;)

Nyt on tarhasta otettu se väliaita kokonaan pois, ja voi että meillä olikin kivaa kun päästiin taas koko tarhan pituudelta rallittamaan!
 
 

Kappas, meidän lukijamäärä on pompannut yli 200:n. Arvottaisko taas jotain?


Tanya:

PÖÖ!
Multa trimmattiin taas kaviot. Tällä kertaa en saanutkaan heinäsäkkiä eteeni. Mutta nyt Emäntä piti tiheästi taukoja siinä hommassa, ja ne tauot oli ihan parasta! Sain silloin oikein kunnolla rapsutuksia. Tuntuu niin kivalta kun rapsutetaan mahan alta, kun sinne en oikein itse ylety.
Emäntä puhui, että me mennään pian näyttelyyn. En oikein tiedä mikä se on, kun en oo ennen ollut. Saas nähdä sitten!

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hei! Liityin lukijaksi, koska meilläkin on Canna's tallin kasvatti, kiva seurata "tuttujen" elämää netin kautta :)

Millah kirjoitti...

Voihan , onpa söpööööö <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihania blogauksia! Teiän hepat on sulosia <3 Onko ollu Villivarsassa Vuoden hevonen- kisassa tuo Reeta? Kuvat on huippuja :) Kirjotatte kivasti heppojen näkökulmasta =) Oon uus lukija, haluaisin tietää ratsastatteko?

kuttu kirjoitti...

Kiitos! Reeta on ollut Villivarsan Vuoden hevonen -kisassa kaksikin kertaa, toisella kertaa tuli toiselle sijalle. Tarkoititko että ratsastaako ponien omistaja, vai ratsastetaanko poneilla? Reetalla on muutaman kerran ratsastettu, mutta sopivan kokoista taitavaa ratsastajaa ei nyt ole. Tanya on vasta 2-v, eli ihan vauva vielä, vasta 3-4-vuotiaana sitten mietitään ratsujuttuja.
Ponien omistaja, siis Emäntä on ratsastanut isoilla hevosilla.

kuttu kirjoitti...

Niin ja Marjut! Kiva kuulla saman tallin kasvateista! :D