perjantai 18. tammikuuta 2008

"Hyyyyvä tyttö!"

Voi kuulkaa kun mun on tehny mieli kertoa teille jo vaikka miten kauan yks juttu! Mutta Emäntä ei oo ehtiny kirjoittamaan... Ei se oo ehtiny mun kanssa tällä viikolla iltaisin edes mitään kunnolla puhaatakaan.
Mutta viime viikolla ehti! Ja arvaattekos mitä mä opin? No sen renkaaseen astumisen, josta mä jo joskus aiemmin kerroin ihan kuvan kanssakin. Se on siis sitä agilityä ja se rengasjuttu on vaikein tehtävä siinä ja siksi me ollaan sitä aika paljon harjoiteltu. Ja kyllä Emäntä mua kehui, kun mä osasin astua siihen renkaaseen ilman että Emäntä auttoi mua jaloista.
Se homma menee siis niin, että mut talutetaan siihen renkaan eteen ja sitten Emäntä sanoo "astu" ja mä astun etujalat siihen renkaan sisälle. Ja sitten seison siinä kuin tatti hetken aikaa ja sitten saan tulla pois. Emäntä antoi mulle palkinnoksi porkkanan paloja ja aika nopeestihan mä hoksasin että kannattaakin tosiaan tehdä niinku Emäntä haluaa. Vaikka en mä todellaakaan vieläkään tajua, miksi Emäntä haluaa mun niin tekevän. Mutta ihan mukavaltahan se kehuminenkin tuntuu, vaikka joka kerta niitä palkintoherkkuja en saakaan.

Viime sunnuntaina me lenkkeiltiin ja mä pääsin vähän yllättämään Emäntää silloinkin. Me käytiin taas siellä tallilla kääntymässä, mutta tällä kertaa siellä ei ollu oikein mitään mua kiinnostavaa. Mihinkähän lie se mun kaksoisolentokin jo muuttanut... No mutta se tie joka sinne vie, on aina täynnä heppojen hajuja. Mä haluan yleensä jättää siihen sitten omatkin hajuni. Mutta tällä kertaa mulla ei ollu sopivasti kakkaa tulollaan, niin minäpä heittäydyin vähän piehtaroimaan siihen tielle! Emäntä nauroi mulle... Mutta kyllä sekin sitten huomas, että hyvin mä ne hajuni saan siihen jätettyä niinkin, kun siellä tiellä juoksenteleva koira jäi sitä mun piehtaroimispaikkaa haistelemaan, eikä lähteny meidän perään yhtään sen kauemmaksi.

Mutta Emäntä se yllätti mut parina iltana ihmeellisellä ruokasotkulla! Se oli laittanu mun porkkananpalat sellaiseen ihmeelliseen valkoiseen litkuun! En halunnu syödä niitä. Paitsi sitten lopulta mun teki niitä porkkanoita niin paljon mieli, että aamulla kun Emäntä tuli viemään mua ulos, olin syöny kupin kuiteskin tyhjäksi. Mutta sitten taas illalla, kun oli mun kivennäis-illallisen vuoro, se oli sotkenut senkin siihen valkoiseen! Epäilin sitäkin, että onkohan se syötävää ollenkaan, mutta nuolin mä kupin puhtaaksi taas aamuun mennessä. Emäntä sanoi, että se valkoinen oli piimää ja että se tekis hyvää mun massulle. Mulla kun oli parina päivänä vähän löysää kakkaa, mutta sen piimän jälkeen mun masu on taas ollu ihan kunnossa.

Nyt mä olen yllättynyt siitä, että tämä mun blogi on saanu ihan kahdelta ihmiseltä tällaisen palkinnon:
Ne mut palkinneet oli Barbro ja Tallitonttu. Kiitos teille!!!

Nyt mä voin jakaa sitten palkintoa eteenpäin, tässä on säännöt:
Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

En mä ihan kymmentä palkittavaa keksiny, kun mä kattelen vaan noita heppajuttuja...
Metsäheposen päiväkirja
Maasturi & Mönkiä (siellä on yks Mara, joka on mun virtuaali-ihastus...)
Vilskettä Raudanpellossa
Ja kyllä mä palkitsen Tallitontunkin, vaikka mä en ollu siinä blogissa ennen käynykkään!

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi juku! :D
Kiva kun valitsit tuon blogin, emäntä saa sitten ihmetellä tarkemmin. Se tuli tyhmä virne naamalla talliin ja rapsutteli kun kertoi, että se nettideitti oli palkinnut meidän blogin :)

Máni kirjoitti...

Terveisiä vain täältäkin! Lunta tässä ootellaan, kun on joka paikassa niin liukasta. Kiitos tunnustuksesta! Sie oot kyllä aika sievä tamma,,, höröhöröhörö! Terveisin Máni Ps. Emäntä kiittää myös

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, olen jäänyt koukkuun pienen ponin tarinoihin. Pidä Reetta vaan emännälles jöötä, että ehtii sinun tarinoitasi kirjoitella kiireen keskelläkin.

Mara kirjoitti...

Emäntä päätti heittää teitä tällä takaisin :) Tai no, minä vähän tavallaan sanoin, että se on niin nätti tyttö että täytyy antaa sen selityksille myös You Make My Day palkinto :)